torsdag, desember 11, 2008

Gulvakrobatikk

Stuegulvet kan være en jungel av og til. Spesielt når du er 7 mnd gammel og mobiliseringen består av rulling og rygging.

Plutselig ligger Rikke litt sånn halvveis under stolen, og der var det litt artig å ligge en liten stund...
Så show'er vi litt for mamma "se på meg - no hands, no hands!!"

...men så begynner dette å bli litt kjedelig..mamma blitzer og Rikke vil opp i sofa'n å kose..heldigvis vinner kosen hver gang:)

Ny vest

Det er ikke akkurat varmt langs gulvet i disse førjulstider, men hva gjør vel det når man har ullfilt og symaskin. Rikke har allerede fått seg ullfiltkjole med lomme og en vest med hjerte. Så slipper vi forhåpentligvis flere forkjølelser som resultat av gulvakrobatikk.

Rikke med sitt elskede suttekjede.

Åh, mamma så nære at jeg nesten kan få tak i kameraet.


mandag, desember 08, 2008

Lykken er å ha en hund

Hunder er ikke bare familiemedlemmer, følgesvenner, beskyttere og koseklumper. De er også rimelig intense vaskemaskiner...bare de har tilgang og får lov..Når Rikke har spist og er ferdig (les. har mat over hele seg), får Mia komme fra plassen sin og rydde opp etter henne rundt stolen. Av og til starter hun også forvasken, mens mamma eller pappa tapper vann i baljen for kveldsbadet.

Jeg kan berolige alle om at hygienetiltak iverksettes når dette skjer og Rikkes klissete hender går direkte fra Mias ivrige og kilende tunge til badebaljen;)

Vi oppdaget raskt..

..at Rikke likte å hamre på ting som gav fra seg lyd. Derfor var ekstasen stor da vi fikk dette keyboardet i hus. Når det brukes er det full konsentrasjon, avbrutt av en strofe i ny og ne, og litt flørting med mamma og pappa av og til, for å se om de følger med på de musikalske krumspringene.

Som regel sparker beina og rompa svinger hit og dit i stor begeistring, men her var Rikke litt sliten etter en tur på Stoff og Stil i Drammen - spilles skulle det gjøres allikevel;)

onsdag, desember 03, 2008

Nati sjal-stropp-tai

Mitt siste syprosjekt har vært en meitai med sjalstropper. Jeg kjøpte et nati-sjal brukt som jeg elsket fargene på, digga stødigheten, men jeg ble ikke komfortabel med at det var så innmari "grippy". Så da bestemte jeg meg for å redesigne som det så fint heter - sjalet ble en meitai:)


Rikke sitter og koser seg. Det er godt å sitte tettinntil når man er forkjøla og trenger litt ekstra nærhet.

Godt og bredt midjebelte.

Jeg og Rikke valfartet til Grønland og fant oss litt duponisilke som matcha sjalstoffet perfekt. Duponisilke er slitesterkt og godt mot huden, så den brukte jeg på innsida av hetta og på baksiden av panelet.

Nice and shiny!!*spretter litt rundt av begeistring*

Dette er helt klart vår nye bæretøy-favoritt. Vi skal få tatt noen flere action-bilder etterhvert også.

tirsdag, desember 02, 2008

"Ønskelista" til Rikke

Nå har jeg begynt å få mye spørsmål om hva Rikke ønsker seg. Hun har jo alt hun trenger, så da ønsker vi oss noe vi rett og slett kan kose oss med isteden;) Ellers blir vi jo glade for det meste Rikke får av klær så lenge det er mykt og godt å ha på seg slik at det er forenelig med både utforskning på gulvet og kosing i bæretøy.

Funk Bubble sine mini-fizzer's fra Såpebobla (Her liker vi alle lukter:)) som vi har i badebaljen når vi skal kose oss litt ekstra med badet.




Artige og/eller gode tøybleier (str. L) - -AIO (all in one) eller lommebleie. Disse finner du både på Stellerommet og Bleieboden

Ellers for å fortsette sin mors tradisjon med ønsker - Penger er aldri kjedelig;)
Related Posts with Thumbnails