torsdag, januar 29, 2009

Tusen takk


Min hemmelige blogg har fått en award av Trine og Tobias og jeg må innse at den kanskje ikke er så hemmelig som den engang var;) Jeg takker for awarden og får jo da æren av å gi den videre til 3 blogger jeg setter pris på. For det er jo regler for å motta en award kan skjønne (røper jeg at jeg ikke skjønner så mye nå kanskje?), og de er som følger:
1.Legg ut bilde på bloggen din,og reglene.
2.Skriv hvem du fikk den av og link til bloggen deres.
3.Gi den til 3 eller flere blogger du liker godt.
4.Legg igjen en kommentar på bloggen til mottakeren så de vet at de har fått den.
Jeg sender awarden videre til noen blogger som jeg setter pris på, lurkikker på og lar meg inspirere av:
Kjøkkenbenkfilosofi med Unn og Monika

Fremdrift

De som kjenner meg vet at jeg liker å ha en viss følelse av fremdrift i livet mitt, men nå går det litt for fort. Det suser i øra og jeg hiver nesten etter pusten. Vi har kjøpt oss rekkehus, og holder på å selge leiligheten vi har bodd i i 6 år. Hvem visste at man kunne ha så mye i en leilighet? Dagene har bestått av rydding og fiksing og flytting og enda mer står foran oss. Oppdatering av blogg blir det derfor dårlig med (..ikke hjalp det på at hovedkortet på laptop'n røyk igjen og at den må på reparasjon).

Er det noe livet har lært meg så er det at det er lettest å holde hodet over vannet når man kikker litt fremover og oppover, så her holder jeg tanken på avslappa stunder på det nye kjøkkenet som overlevelses-blink. Gleder meg intenst til vår lille familie flytter til Langhus og får litt ro rundt oss igjen.


Related Posts with Thumbnails