torsdag, august 13, 2009

Opp og lek

Jeg holder på å pusse opp det som skal bli rommet til rampejenta. Så da kikker man jo litt rundt etter inspirasjon og gode ideer. Og hva ser jeg – Vidunderbarn har ikke bare kjempetøffe og praktiske opp og lek tavler, de har konkurranse der man kan vinne kjempetøffe og praktiske opp og lek tavler!! *ekstase* Så på ramperommet blir det nok en hvit Basetavle med speil etterhvert. Rampejenta er jo i den narsisistiske fasen og det å se seg selv i speilet er gøy:)

Her er planen å sette forskjellige strikk sånn at du kan feste bilder, tegninger og annet du vil vise frem i tillegg til ditt eget speilbilde;)

De har også noen kule sparetavler:

Jeg tror muligens det kan bli litt morsommere å spare hvis du kan sprette 20 kroningen bortover å se hvor den lander, og se at den er der og blinker mot deg hver dag. Denne tror jeg sannelig vi skal ønske “oss” til jul;)

onsdag, august 12, 2009

Kom arbeidslyst…

..her skal du intens kvinne finne! Jeg har jo sydd litt bæretøy etter at dilla starta, så derfor tok jeg noe ukritisk og entusiastisk på meg oppgaven å sy en meitai til søstra og hennes minimann på litt over 6 mnd. Jeg og søstra boltra oss i stoffer på stoff og stil i Trondheim, og etter 2 timer kom vi noe omtåket og veldig fornøyd ut. Lys petrol kraftig strukturlin med noen fine bomullsstoffer for “stunt’ing” (les. Lenes planlagte hette-lomme-design). Da jeg kom hjem fra Trondheim gikk jeg inn i en 11 dager arbeidsuke, men var jo veldig gira på å starte prosjektet. Pluss at jeg vet hvor utålmodig og forventningsfull denne søstra mi er;) Jeg hadde jo også en liten hemmelig plan *mohahaha*

Meitaien med hetta opp, hetta ned og hetta nedi lomma.

Den kan også brukes på andre sida om man ønsker en enklere look.

…men så fikk jeg jo litt stoff til overs;)

En hjelmlue.

Bæreboots sterkt inspirert av 7kids Stubs;) Helena er en utrolig flink syerske som man bare må bli inspirert av!

Et piknik pledd med fleece bakside. Samme som hjelmlua er fora med. Kjekt hvis man har litt fuktig bakke.

En ringslynge sydd med vifte-skulder. Fikk brukt en pyntesøm for å gjøre overgangen penere. Komforten på vifteskuldra slår kjapt både åpen (sakura bloom) og psling-skuldra…så nå lurer jeg på om jeg skal sy om de slyngene jeg har fra før…men det havner vel på prioriteringslista sammen med opplegging av gardiner;)

Så til slutt…..

Søstra har en forkjærlighet for puter, og hvor enn hun dro når hun var liten så var puta med. Her er det jo stor sjanse for at pute-genet har gått i arv til hennes sønn så da laga vi ei pute.

Denne lille karen er sydd med doble sømmer så han skal tåle sutting og hyppig vask og har ører som en blandingshund (ikke helt etter planen *knis*). Sydde puta med en hempe så den lett kan drasses rundt eller festes på meitaistroppen.

Siden søstra bare venta på en meitai var det med mye hemmelig knising jeg klemte dette ned i postens x-stor smarteske:

Meitaien pent bretta og piknikpledd i en pledd-pose så klart;)

Tror dere hun ble overraska?! OG hva tror dere hun snakka mest om – puta!! Hoho!

Ny laptop – nye bloggmuligheter

Etter 3 mnd uten bærbar pc har jeg endelig fått mine klissete never på en maskin som forhåpentligvis funker bedre enn den forrige vi hadde. Det kommer aldri en hp-maskin i denne heimen en gang til. Reklamasjonsprosessen tok nærmere 2 mnd*argh*

Gled dere til oppdatering – mye har skjedd de siste 3 mnd her på Langhus!

Akkurat så mye…eller kanskje litt mer. Her poserer vi med den nye onbuen vi fikk i fegave – i nydelig dyp flaskegrønn fløyel!

Related Posts with Thumbnails