søndag, mars 29, 2009

Sjalgal

Det har blitt mye sjalbæring i det siste med flytting og sykdom hos Rikke. Da var det ekstra stas å få dette vandre-sjalet i postkassa på lørdag. For dere som ikke er kjent med begrepet vandresjal så er det det som brukes om sjal som sendes ut av selgere/distributører til oss sjalgale, slik at vi kan prøve og synse om alt fra knyttbarhet, farge, stødighet etc. Jepp, vi er klin kokos. Dette legges det jo selvfølgelig ut bilder av også;) Her er noen jeg har tatt hittil. Vi skal ha sjalet i en uke før vi sender det til nestemann på lista.

Dette er et Ellevill Zara i farge Lavendel.

Rikke ler av begeistring når hun ser sjal-da skal hun opp opp opp!!

...og der var hun på plass.
Den nye favoritten er ei arm utenfor så hun kan leke eller spise eple mens hun sitter der:)




2 kommentarer:

Havfruen sa...

Som sjalgal har du iallefall ungen tett inntildeg og hun trives:) Ser hun er litt snørrete ja, stakkars. Håper dere kommer iorden kjapt, så flyttestresset kan gi seg. Stå på, pakk ut, få ting på plass!! Og slapp av.....og kos dere:)
Klem fra tanta..

Tovepia sa...

Takk for ei kjempehyggelig helg sammen med dokker! Jeg har jo sett sjalet, og har blitt sjalfrelst selv...ser jo hvor Rikke stortrives! Skulle visst om dette da dere var små..litt sent å bære dere nå;) Gleder meg så masse til ei helg i mai; å få se det trivelige området dere er flyttet til i snøfrie omgivelser. Kos dokker masse med ordning av hus. Det blir såå fint!! Kjempeklem!!!

Related Posts with Thumbnails