mandag, desember 08, 2008

Lykken er å ha en hund

Hunder er ikke bare familiemedlemmer, følgesvenner, beskyttere og koseklumper. De er også rimelig intense vaskemaskiner...bare de har tilgang og får lov..Når Rikke har spist og er ferdig (les. har mat over hele seg), får Mia komme fra plassen sin og rydde opp etter henne rundt stolen. Av og til starter hun også forvasken, mens mamma eller pappa tapper vann i baljen for kveldsbadet.

Jeg kan berolige alle om at hygienetiltak iverksettes når dette skjer og Rikkes klissete hender går direkte fra Mias ivrige og kilende tunge til badebaljen;)

4 kommentarer:

Tovepia sa...

Skikkelig artig:) Ble sittende å le selv, og det var det noen i bakgrunnen som gjorde også;)Glad jeg fikk pc'en igang igjen så jeg fikk nyte denne videosnutten;) Klem fra Mossan

Anonym sa...

hahaha..så tøøøøft..Rikke er kilen skjønner jeg..thi..koselig at de kommer overens-hunden og Rikke.

Anonym sa...

Rikke er utrolig kilen ja, på for eksempel... knea?

De begynner å bli litt av et radarpar. Ved kveldslegginga har Mia fått for seg at ho skal inn og re opp en dyne til seg selv samtidig :)

Godt det ikke var en "sprengt" maskin allikevel Tove!

Anonym sa...

Kjempearti!! Å d e ikke skadelig med litt "hundebakteria". Trine og Petter har da vel opplevd herre mang gang. Dæm har berga, d gjør Rikke å. Trur heller dæm bli mere motstanddyktig æ da.

Related Posts with Thumbnails