mandag, juni 01, 2009

Pinsehelg

Her feirer vi pinsa med hardt kroppsarbeid. Jeg har jo tidligere vist frem fremsida på huset med pallekarmkassene mine og nå får dere se baksida – den tidligere nevnte skogsholt-hagen. Her er det enda masse arbeid som gjenstår, men det er da vilt mye som har blitt gjort også. På pinseaften tok jeg og gubben en 8 timers betongstøpe-økt….man kan bli religiøs av mindre. Hvor er den hellige ånd når man trenger den?

P1010010 Sånn ser hagen ut for tida – ikke helt optimalt for å nyte sommersola..

P1010003

Rampejenta inspiserer sementen..skikkelig arbeidsjente..

P1010017 Etter å ha bært Rampejenta rundt mens jeg lempa stein og gravde i tung jord, ble jeg egentlig ganske sliten. Jeg er spent på hva ett årskontrollen viser, men hun må da ha passert 10 kg..

P1010020

Så Rampejenta bestikkes med rosiner og tommestokk, så mamma og pappa kan få jobba litt i fred:) Å få rosiner ut av eska er ikke alltid så lett, men hver rosin som forlater eska og inntar munnen feires med gledeshyl og en liten dans;)

P1010021

..mens blandemaskina gjorde jobben sin, benytta vi sjansen til å hvile litt…noen ganger er det ufattelig deilig å ligge på grus. Dette var absolutt en slik dag!

Neste pinse tror jeg vi gjør noe annet….

4 kommentarer:

Tovepia sa...

Skal si dere har stått på!!! Skikkelig flinke alle 3;) Gleder meg til å komme om ca 3 uker. Bra dere får slappa av i sand-dungen innimellom;) Klem fra Mossan

Havfruen sa...

hehe...Geir Arne så temmelig avslappa ut der han lå ja:)
Jobbigt med hage men det blir bra, prosjekter skal man jo ha!!
Å plukke rosiner er tingen ja:) Ser ut som hun koser seg.
Ha det fint på Langhus og klem fra Gammeltanta:)

Tantis sa...

Enhver person som har lua så langt nedi ansiktet som på nestsiste bilde ville vært glad hvis de fikk tak i de små rosinene;)
Ser ut til å bli veldig fint uti hagen altså. Godt jobba!

Tussilago farara sa...

Flinke folka! (Noen dager er det helt ok å bare ha halvannen meter hageflekk å stulle med, men jeg innrømmer litt misunnelse også!) :D

Related Posts with Thumbnails