torsdag, januar 29, 2009

Fremdrift

De som kjenner meg vet at jeg liker å ha en viss følelse av fremdrift i livet mitt, men nå går det litt for fort. Det suser i øra og jeg hiver nesten etter pusten. Vi har kjøpt oss rekkehus, og holder på å selge leiligheten vi har bodd i i 6 år. Hvem visste at man kunne ha så mye i en leilighet? Dagene har bestått av rydding og fiksing og flytting og enda mer står foran oss. Oppdatering av blogg blir det derfor dårlig med (..ikke hjalp det på at hovedkortet på laptop'n røyk igjen og at den må på reparasjon).

Er det noe livet har lært meg så er det at det er lettest å holde hodet over vannet når man kikker litt fremover og oppover, så her holder jeg tanken på avslappa stunder på det nye kjøkkenet som overlevelses-blink. Gleder meg intenst til vår lille familie flytter til Langhus og får litt ro rundt oss igjen.


3 kommentarer:

AstridVU sa...

Å, for et deilig kjøkken! Der tipper jeg det blir mange koselig stunder med søte Rikke, ja :)

Anonym sa...

Fy søren det er så innmari fint der!!!! Gleder meg til masse til å sitte på det kjøkkenet med potetgull og dip (det beste jeg vet) og skravle!!
Smask, Karine :)

Tovepia sa...

Heisan! Hadde ikke sett disse bildene jeg. Gleder meg til å ligge på rommet ved siden av kjøkkenet jeg:-). Og så gleder jeg meg enormt til dere kommer om ikke så lenge! Klem fra Mossan

Related Posts with Thumbnails