torsdag, august 13, 2009

Opp og lek

Jeg holder på å pusse opp det som skal bli rommet til rampejenta. Så da kikker man jo litt rundt etter inspirasjon og gode ideer. Og hva ser jeg – Vidunderbarn har ikke bare kjempetøffe og praktiske opp og lek tavler, de har konkurranse der man kan vinne kjempetøffe og praktiske opp og lek tavler!! *ekstase* Så på ramperommet blir det nok en hvit Basetavle med speil etterhvert. Rampejenta er jo i den narsisistiske fasen og det å se seg selv i speilet er gøy:)

Her er planen å sette forskjellige strikk sånn at du kan feste bilder, tegninger og annet du vil vise frem i tillegg til ditt eget speilbilde;)

De har også noen kule sparetavler:

Jeg tror muligens det kan bli litt morsommere å spare hvis du kan sprette 20 kroningen bortover å se hvor den lander, og se at den er der og blinker mot deg hver dag. Denne tror jeg sannelig vi skal ønske “oss” til jul;)

2 kommentarer:

Tovepia sa...

Ja, det siste kan jo være noe for både store og små;) Blir nok fint rommet til Prinsessen. Må få høre hvordan uka har gått...har tenkt mye på dere! Klem fra Mossan

Tussilago farara sa...

Smart!! Selv om "jenterommet" nok er halvannet år frem i tid (for da har vi seff flytta inn i fiktivt småbruk et sted og har nok soverom til hele gjengen) er dette noe som skal legges på minnet! Husker i Superjonnas barnehage hvor de hadde sanserom med bla.a en "speilpyramide" som ungene kunne krype inn i. Her satt man og beundret seg selv fra mange, mange vinkler...intet er vakrere! :)

Related Posts with Thumbnails