lørdag, september 19, 2009

Eksosrypa

Rampejenta har startet i barnehagen i høst, og det har vært stor stas. Første dagen var det litt skummelt, men mamma var med og vi tok oss pauser fra de andre barna av og til, og koste oss alene i gresset bak barnehagen.

IMG_0108..men så fant vi noe som var så spennende at det ikke ble så overveldende med alle de ropende og springende barna.

IMG_0091En sykkel!! Og ikke bare det – en sykkel som var så liten at et 15 mnds krabbevidunder kunne sitte på setet og nå ned på bakken – samtidig!

IMG_0092Ikke rart man blir litt tøff i trynet når man lager “vroooom vroooom” – lyder. Skikkelig eksosrype! Da bryr vi oss veldig lite om det faktum at sykkelen sto helt stille iløpet av hele “the tricycle experience”. Hvem trenger fart når man har attitude?

IMG_0094…men til syvende og sist så er vel rampejenta mors lille engel! Og dette bildet levner vel ingen tvil:)   

3 kommentarer:

Tovepia sa...

Mossans lille engel og prinsesse også:D
Så virkelig tøff ut der hun sitter og "behersker" sykkelen;)
Kos dokker en masse i helga, jeg skal nå male dører, siste strøk på første side. Så her er det åpent hus i ordets rette forstand;)
Gi engelen en ekstra klem fra meg og klem til dere alle;)

Monica W sa...

Tøffa! Godt å se at hun finner seg til rette...kan være skummelt med denna innkjøringa: spesielt for de voksne, kanskje? Lykke til! :)

AstridVU sa...

Så koselig å se frøkna igjen!! Godt å høre at hun trives i barnehagen og håper dere trives i nytt hus også :) Flotte bilder!! Klemmer fra oss på Nesodden

Related Posts with Thumbnails