mandag, desember 21, 2009

Søskenbarn på besøk

Det er stas med søskenbarn. Spesielt når det kun er 9 mnd i aldersforskjell. For øyeblikket er denne forskjellen stor. Rampejenta er jo dobbelt så gammel som minimann og dette fører jo til at eldstemann anser seg selv som en omsorgsperson. Rampejenta er opptatt av at minimann skal ha smokken sin når han sutrer litt, og gråter han, trenger han vannflaska. Hun iler noe ustødig til før vi voksne får reagert….men noen ganger trengs sterkere skyts…

IMG_3243 ..noen ganger bestemmer rampejenta seg for at minimann rett og slett trenger en “tos”. Hun er svært tydelig på dette….

IMG_3212 …ganske ofte faktisk…Minimann var i starten av besøket ikke helt forberedt på all denne “tosinga”, men etter 4 dager hadde rampejenta skapt nok en “toser”. Jeg tror allikevel dette ikke var en varig forandring, så når vi drar oppover til Trondheim i slutten på februar for å feire 1 års dagen til minimann så er det nok på’n igjen;)

IMG_3242 …men kanskje er han flinkere til å rydde når vi kommer i februar? For rampejenta syns han rota fælt…reiv i stykker papir som hun måtte plukke opp å kaste (“tast”)…og han skjønte jo veldig lite av dette for han satt seg på papiret som skulle “tastes”..men rampejenta lar seg ikke stoppe av det..små fingre fikk tak i alle de bittesmå papirbitene og alt havna i søppelbøtta….sammen med et par klesklyper som ikke skulle oppi der;)

Uansett…vi gleder oss til neste besøk!

3 kommentarer:

Tovepia sa...

Sitter og ler og ser på bildene:D Skikkelig koselige bilder av mine kongelige;)
Det skal bli sååå hyggelig å se dem sammen i februar, og samtidig høre hva prinsessa har lært av nye ord og sanger;) Løp og kjøp tur!!
Godnattklem fra Mossan;)

Havfruen sa...

hehe...så herlige bilder Lene:) Så godt å se at de koser set:) Blir vel stas å møtes igjen.
Ha en riktig god jul, kos dere:)
Klem fra gammeltanta i sjøkanten:)

Stubbetufsa sa...

Jeg kjenner jo eldstejenta!
Har sett henne i en annen blogg, hvor jeg kommenterte at hun kommer til å vokse seg veldig vakker!
Ha det fint! Nyt barnet, det hefter ikke før det er blitt stort!
Klem fra nord!

Related Posts with Thumbnails