mandag, januar 25, 2010

Mammas kjøkkenassistent

Mamma’n i huset er utrolig glad i å lage (og spise;)) mat. Dette ser foreløpig ut til å gå i arv til rampejenta. Hun er svært bestemt på hva hun skal gjøre, og hun skal “jøje” (røre). Mamma drar frem iphone’n, så det blir litt dårlige bilder, men skal man dokumentere øyeblikk, så må man trå til med det man har. Rampejenta rører i det meste..IMG_0272..om det er muffinsrøre..

IMG_0277..godt grep om bollen her..rørebevegelsen kan vel beskrives som noe hakkende opp og ned;)

IMG_0282   ..eller suppe..Da setter vi bare tripp trappen mot komfyren så har vi god oversikt..og der er hun så konsentrert når hun står at mamma kan tillate seg å skjære kjøtt ved siden av mest kjøkkenassistenten overvåker suppa mens hun gjentar “jøje jøje jøje”…og gjerne med litt melodi og dansemoves;)

IMG_0283 Bleien har blitt montert litt skjevt i barnehagen, men hva gjør vel det når man jøjer..Pelsen følger med for hun vet av erfaring at når rampejenta kombineres med mat uansett om det er matlaging eller matspising, så pleier det å komme litt over kanten…og det gjorde det denne gangen også. En 20 mnd chef kan tillate seg litt svinn;)

2 kommentarer:

Tovepia sa...

Oj, fikk ikke med meg dette innlegget i sted!!
Hun er jo blitt rene kokken!
Ser hvor hun koser seg;)
Godnattklem til dere alle fra mossan;)

Lene og Karoline sa...

her burde du lagt inn en video!! :O)

Related Posts with Thumbnails