mandag, januar 25, 2010

Nye erfaringer

Nye erfaringer er det mange av når man er 20 mnd gammel og livet skal leves til det fulle. Nok et innlegg med iphonebilder..

IMG_0278Her i form av naboens gyngestol som passa helt perfekt til en liten rumpe. Litt mel på buksa fordi vi var invitert over til nabojentene for å bake boller. Ene mamma’n i huset der hadde stått opp tidlig å laga kjempegod bolledeig, så når vi endelig sto opp i 10-tida så var det rett i dusjen før vi løp over i tøflene til huset ved siden av. 3 barn rundt bolledeigen - der to var opptatt av å rulle deigen og en var opptatt av å spise deigen. Utrolig nok var ikke rampejenta den som spiste:D

IMG_0280Skikkelig gøy var det..og litt gyng på gyngestolen ble det også etterhvert..

IMG_0266 Veldig uklart bilde, men hva gjør det når begeistringen er så tydelig. Med VM-genser fra mossan og Kids Cars fra det nærmeste kjøpesenteret;) Tut – Tut! Mamma svidde av gummien på skoene side i de krappe svinga som skulle til for å få the full kids cars experience!

2 kommentarer:

Tovepia sa...

Herlige bilder som jeg koser meg med;) Fikk sms 'en også med suppelaging! Gleder meg virkelig til dere kommer i februar! Genseren så jo faktisk passe ut!
Her har det blitt tomt i huset etter M og M og Ø dro idag, nesten litt rart;)
Klem fra Mossan som skal ha en linseprøvedag igjen imorgen;)

Havfruen sa...

Herlige bilder Lene:) Skal si jenta er glad i matlaging og jeg skjønner godt Pelsen følger med. All erfaring tilsier at det deles på godene:)
Ha en flott dag, klem fra tanta ved havet:)

Related Posts with Thumbnails