tirsdag, februar 16, 2010

Onkelbesøk

Rampejenta begynner å bli så stor at det er ekstra stas med besøk. Før var det tryggest å sitte på fanget til mamma og pappa, men nå utforskes besøksfang med stor nysgjerrighet og glede.

IMG_3586_cropped Her er onkel på besøk. Rampejenta spiste kake og kunne fortelle onkel at de kanskje kunne dele hans kake etterpå:D Rampejenta er jo en liten bokorm. Så boka “10 små fisker” kom frem og onkel telte og fortalte om fisker, blekksprut, delfiner og krabber. Rampejenta fulgte med og pekte og prata.

IMG_3589_cropped Onkel snakker tegnspråk, så her lærer han oss tegnet for “skjell”. Rampejenta følger med. Tegnspråk er spennende.

IMG_3590_cropped…men så må vi ta en liten kilepause:) Man kan jo ikke lære nye ord hele tida, selv om språkutviklinga skjer i voldsomt tempo for tida.

IMG_3593  …og etter en liten kilepause, må vi hoppe og synge litt. “Ro, ro til fiskeskjær” er favoritten for tida, itillegg til selvdikta sanger på “bjørnen sover”-melodien.

IMG_3596Så lærer rampejenta et nytt ord – bade/vaske seg. Konsentrasjonen er på topp.

IMG_3597Se, onkel!

IMG_3598Små ivrige hender og store trygge hender skravler i vei – stas med onkel på besøk!  

3 kommentarer:

Tovepia sa...

Så flott å se!! Jeg ser hvor konsentrert hun er, og samtidig at hun lærer seg tegnene;) Skikkelig artig;)
Ser forresten også at håret er elektrisk:D
Nå gleder jeg meg til torsdag;)
Klemmings fra Mossan og Fassan som har kjøpt et lite rock'n roll keybord;)

Kokomama sa...

Neida, ikke elektrisitet, men hårgelé. Hun har nemlig sett pappa bruke dette, og enkelte ganger blir hun rett og slett veldig opptatt av at det skal hun også ha. Selvfølgelig påfører hun selv, så det ble mye oppå og i panna:)
Jeg kan love deg at keyboardet blir suksess:)

Havfruen sa...

Så herlig å se Lene:) Hårgele:)) Klart hun må ha det. Hun har jo fått masse hår også. Ser du skal til Trondheim, det blir vel stas. Vi skal på bytur på mandag, gleder meg til å se Tobias:)
Ha det supert, klem fra tanta ved havet:)

Related Posts with Thumbnails