fredag, mai 14, 2010

Hei manihone!

IMG_3848_retouch

Rampejenta skravler. Hun skravler med alle. Denne gangen var det en marihøne hun stiftet bekjentskap med. Mens mamma forsøkte å få has på den stygge hekk-buske-saken fant hun nemlig marihøne på marihøne. Og de kom på besøk på terrassen og Rampejentas nye trillebår.

IMG_3839Når man snakker med sånne småkryp så er det viktig å komme ned på deres nivå. Bøy i knærne. Skakk litt på hodet og støtt deg litt karslig på låra.

IMG_3842  Så bruker du den mykeste, snilleste stemmen du har, mens du holder øyekontakten. “Hei, manihone. Se, mamma, lita manihone”. For all del ikke slipp øyekontakten.

IMG_3847…men heisann, enda en liten kompis kom på besøk. “To mamma, to manihone!”…den rolige, snille stemmen blir en anelse skingrende..

IMG_3851  Blir nærkontakten litt voldsom og man kjenner man blir litt sliten i øyeepla av all den intens øyekontakten, kan man jo ta det ned et par hakk. Sette seg litt henslengt og avslappa ved siden av og bare “shoot the breeze”..

Jepp, sånn kan man gjøre det. Det er ihvertfall sånn vi gjør det her…tydeligvis;)

PS. Skulle du også ha lyst til å leke deg med fargeeffekter i svarthvittbilder så laster du ned GIMP og finner en glimrende tutorial her.

2 kommentarer:

Tovepia sa...

Skikkelig flotte bilder av ei nydelig pia-min;) Synes jeg hører henne der hun står og sitter:O)
Vi har hatt sol i 2 dager og rødfargen er framtredende..jeg ser hvor jeg glemte å smøre:O)

Vi drar hjem på søndag, her er det blitt mye gjort på naust, og jeg har jo mine puslerier:O)
Klemmings fra Mossan;)

Anonym sa...

Hoho. Veldig søtt. Hun ligner på deg på bilde nr.2 synes jeg. Der hun bøyer og skakker på hodet og allting på en gang;) Fine bilder av jenta til tantis!

Related Posts with Thumbnails