tirsdag, august 10, 2010

Knall og fall..

øret

Jepp, så ble vi oppringt fra barnehagen igjen, og nok en gang gikk turen til legevakt. Denne gangen var det øret som fikk gjennomgå. Øret sto i vinkel etter et fall der den håpefulle landet oppå en lekekloss.  Heldigvis slapp vi uten sting denne gang, det var “bare” hevelse og indre blødninger. OG det er 99,9% sjanse for at øret går tilbake til sin vanlige stilling (*kremt* måtte jo spørre når barnet ditt ser ut som Titten Tei på ene sida;)). Etter legevaktbesøk var formen god så vi dro på Mcdonalds og delte en mcflurry (stas for liten og for stor). Og vettu hva - “leika, mamma”. Sannelig! Det var det et utrolig fint lekerom der.

konse

Vinkeløret kan observeres her bakfra på høyreside.

klosser

Klosser som er store og myke og trygge for små jenter med øret i vinkel.

kanin

Måtte holde oss fast i kaninen for det var en annen større jente der som ikke var særlig hyggelig en periode. Hva er det med ufordragelige barn og foreldre som ser andre veien? Jeg gjør som jeg alltid gjør – involverer meg. Først forsøkte jeg meg på den rolige “du kan ikke ta ifra Rampejenta alt  hun leker med..”…det funka ikke og adferden eskalerte…så reiser meg opp i min fulle høyde går bort til barnet igjen og brummer: “Jeg er mamma’n til Rampejenta og jeg godtar IKKE at du oppfører deg sånn mot henne”…det funka;) I løpet av disse minuttene sitter det ufordragelige barnets mor like ved og kikker den andre veien…Hvorfor ikke involvere deg når ditt barn greier å påføre 3 andre barn smerter og ubehag? Kanskje hun trenger veiledning? En av de andre barnas mor takka meg etterpå..da slapp jeg ihvertfall å føle at jeg hadde overreagert:)

Jaja, vi ble heldigvis ikke påført flere skader enn de vi kom med. Så her kikkes det i en retning, mens øret er i en annen retning, så får vi satse på at det blir mer samkjøring etterhvert;)

3 kommentarer:

Tovepia sa...

Stakkars lille prinsesse, håper hevelsen går fort ned. Gleder meg til å komme på torsdag kveld, skal bli trivelig å se dere igjen med alle ører på plass (om ikke annet:D)
Nattaklem fra Mossan;)

pappa sa...

Ho ser mye bedre ut i dag og er i barnehagen :) Ser deg snart.

Havfruen sa...

Uff da....stakkars Rikke...bra hun slapp å sy.

Ang den ufordragelige, bra du brumma men helt utrolig at mora ikke gjorde noe!! Hun trenger helt klart veiledning!!

Ha en fin dag, klem fra tanta ved havet:)

Related Posts with Thumbnails